Csepp-Tábor

CSOPORTOS LÁTOGATÁS A CSEPP-FARMON
(4-12 éveseknek)

2024 tavaszán Húsvét-váró látogatásokat szervezünk sóskúti tanyánkon az érdeklődő óvodás- és kisiskolás csoportoknak. Fél napos csoportos kirándulás keretében a gyerekek megismerkedhetnek nálunk egy családi gazdaság háziállataival (ló, tehén, disznó, kecske, csirke, kacsa stb.) és a hozzájuk kapcsolódó munkákkal. A kicsik élvezni fogják, hogy válogatott zöldségekkel ők etethetik a barátságos állatokat. Legyenek vendégeink egy limonádéra és lilahagymás zsíros kenyérre a tanya melletti rendezvényházunkban, ahol kulturált körülmények között további oktatásra, kreatív foglalkozásokra is sor kerülhet!
rendezvényház csoportos látogatás

ISMERJÉTEK MEG A TANYA ÁLLATAIT!

15 Fő feletti csoportok esetén 3000 Ft/fő díjért kínáljuk a 3-4 órás szolgáltatást.
Húsvét-váró tavaszi program ajánlatunk (előzetes egyeztetés szerint):
  • Tojáskereső játék
  • Tojásfestés
  • Nyuszis kifestők színezése és húsvéti dekorációk készítése
(Időpont foglaláskor 10e Ft regisztrációs díjat szeretnénk kérni, amit lemondás esetén is megtartunk. 15 gyerekenként egy felnőtt kísérő ingyen jöhet, amennyiben ők az aktív foglalkozásoknál animátorként tevékenykednek.)
Szervező elérhetőségei:
Sári Jutka (tel: 06/30-982-3612, e-mail: vevoszolgalat@csepp-farm7.hu )
Nézze meg foglalási naptárunkat   és keressen szabad időpontot!
Hétvégén is hívhat!
Sóskút, Újtelep megállónál kell leszállni a 722-es vagy a 724-es buszról. Innen, a Petőfi Sándor utca jobb oldalán haladva menjenek Tárnok irányába! Körülbelül 5 perc séta után a járda véget ér, ahol le kell kanyarodni a földútra. A Benta patakot keresztezve gyorsan elérik a Sarlotte Lovasparkot. A hídon átkelve egy házhoz érkeznek, ahonnan már kísérő vezet át a Csepp-Farmra.

Ismerkedés az állatokkal