Csepp-Tábor

CSOPORTOS LÁTOGATÁS A TÉLI CSEPP-FARMON
(4-12 éveseknek)

Idén decemberben óvodás- és kisiskolás csoportoknak szervezünk hangulatos találkozást a Mikulással autentikus vidéki tanyánkon. Fél napos osztálykirándulás keretében az ünnepi alkalomra feldíszitett tágas rendezvényházunkban látja vendégül a gyermekeket a Mikulás. A megidézett téli romantikus hangulat és a barátságos (etethető, simogatható) háziállatok (ló, tehén, disznó, kecske, csirke, kacsa stb.) garantálják az élményt a kicsiknek. Legyenek vendégeink egy forró teára és lilahagymás zsíros kenyérre a Csepp-Farmon, ahol kulturált körülmények között további oktatásra, kreatív foglalkozásokra is sor kerülhet!
rendezvényház csoportos látogatás

MIKULÁSVÁRÁS A CSEPP-FARMON

30 Fő feletti csoportok esetén 2500 Ft/fő alapdíjért (+ mikuláscsomag költsége) kínáljuk a 3-4 órás szolgáltatást, de kisebb közösségek látogatását is várjuk. (Időpont foglaláskor 10e Ft regisztrációs díjat szeretnénk kérni, amit lemondás esetén is megtartunk.)
Alapáras szolgáltatások:
  • Állatok etetése, általunk biztosított zöldség-gyümölcsökkel. (időjárásfüggő!)
  • Karácsonyfadísz készítés, vagy időtöltés karácsonyi színezőkkel.
Extra szolgáltatások (előzetes megbeszélés, árazás szerint):
  • Mézeskalács sütés
  • Általunk készített Mikulás csomagok átadása (1500 Ft-tól)
Szervező elérhetőségei:
Sári Jutka (tel: 06/30-982-3612, e-mail: vevoszolgalat@csepp-farm7.hu )
Nézze meg foglalási naptárunkat   és keressen szabad időpontot!
Hétvégén is hívhat!

2022-es találkozás a Mikulással

Sóskút, Újtelep megállónál kell leszállni a 722-es vagy a 724-es buszról. Innen, a Petőfi Sándor utca jobb oldalán haladva menjenek Tárnok irányába! Körülbelül 5 perc séta után a járda véget ér, ahol le kell kanyarodni a földútra. A Benta patakot keresztezve gyorsan elérik a Sarlotte Lovasparkot. A hídon átkelve egy házhoz érkeznek, ahonnan már kísérő vezet át a Csepp-Farmra.

Nyári ismerkedés az állatokkal